Op Tichelrij 7 blinkt het!

16 juni gooit het nieuwe Blinkhuis op Tichelrij 7 haar deuren open. We stuurden onze reporter op pad om kennis te maken met Natalie Deviaene, één van de initiatiefneemster.

Na het Blinkhuis in Gent richt Blinkout nu ook een Mechels Blinkhuis op. Missie: met zachte kracht onzichtbare drempels tussen mensen slopen. Te veel mensen vandaag haken af en nemen niet langer deel aan het maatschappelijke leven. Mensen opnieuw laten ‘blinken’ en hen de boodschap geven dat ze belangrijk zijn wil Blinkout doen door een ‘stilteruimte’ aan te bieden, en ontmoetingsmomenten, workshops en labo’s op te zetten. Daarnaast biedt het Blinkhuis ook de mogelijkheid aan om ruimten te huren voor allerhande activiteiten die bij de doelstelling van Blinkout aansluiten.

Op 16 juni opent het Blinkhuis officieel haar deuren! Om 18u30 is dat met een toespraak van de initiatiefneemsters. Om 19u volgt een concert, gevolgd door een receptie. Onze buurt is hartelijk uitgenodigd. Geïnteresseerd? Spring zeker binnen op de Tichelrij 7.

Natalie Deviaene, één van de initiatiefneemsters van het Blinkhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 5 =